Program
oct.

8

11:00
oct.

8

12:00
  • Atelier

Joc și orientare cu punctele cardinale

Program
Duminică, 11:00-12:00
Acces gratuit pe bază de înscriere

Locul de întâlnire: în fața restaurantului Flora, Splaiul Tudor Vladimirescu, nr. 14. Activitatea se va desfășura în aer liber, pe marginea râului Bega.

Atelierul se adresează copiilor curioși și dornici de explorare, cu vârsta cuprinsă între 8 și 11 ani. Aceștia vor descoperi într-un atelier dinamic și jucăuș diverse provocări pe care le vor depăși cu ajutorul instrumentelor de orientare.

Atelierul va fi ghidat de prof. Mona Vlai, fondatoarea BiblioZAUR-ului – Dinozaurul cu cărți și a asociației Piticii Monei.

Activitatea face parte din proiectul „Timișoara e culoare” (ediția a II-a).

Proiectul „Timișoara e culoare” (ediția a II-a) își propune să valorifice bogăția și multiculturalitatea orașului nostru prin crearea de contexte educaționale cu conținut cultural și artistic în perioada august – noiembrie 2023 în diferite cartiere ale Timișoarei.

Proiectul face parte din „Programul cultural național Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023″ și este finanțat prin programul OverBorder Culture+, derulat de Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș, cu sume alocate de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Culturii.

Alte evenimente

Descoperă tot programul