Program
oct.

6

00:00
oct.

8

23:59
  • Instalație

Lights On – The Lighthouse

Restaurant Flora (The Lighthouse)
Spl. Tudor Vladmirescu, nr. 14
Program
Vineri–Duminică, toată ziua
Acces gratuit

The Lighthouse este casa The Night-Art Festival, locul de unde pleacă și unde le legăm pe toate. Aici vii dacă vrei să afle mai multe despre noi, despre artiști, despre invitați, despre instalații și evenimente, dar și dacă vrei să ne vezi la ochi pe noi, cei care facem acest festival posibil.

Și pentru că unei case îi stă bine plină de viață, de oameni, de lumină, ne-am ales o clădire centrală, accesibilă, unde poți ajunge cu ușurință, și organizăm aici activități diverse, fiecare aducând cu sine o perspectivă unică asupra luminii și încurajând interacțiunea, educația și creativitatea.

Ne dorim ca acest spațiu să prindă viață, să devină inima culturală și educațională a comunității Lights On.

Proiectul face parte din Programul cultural național Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023 și este finanțat prin programul LightFest +, derulat de Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș, cu sume alocate de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Culturii. Sponsorii Lights On – The Lighthouse sunt: ATP Motors, Caralux Partenerii proiectului sunt: Asociația In-Edu Timișoara, Centrul Cultural German Timișoara, Centrul Cultural Clujean, Universitatea de Vest Timișoara, Universitatea de Artă și Design Cluj-Napoca. Partenerii de comunicare sunt: Getica OOH, NHood, Pressone.ro, G4Media.ro, Hotnews.ro

Alte evenimente

Descoperă tot programul