A doua ediție se desfășoară între 16-18 august 2024.
Află mai multe
Program
oct.

6

11:00
oct.

8

19:00
  • Concert
  • Festival

Timișoara Jazz Festival 2023 | ediția XIII

Locații multiple
Timișoara
Program
Vineri–Duminică, 11:00-19:00
Acces cu bilet

Timișoara Jazz Festival, ediția a XIII-a, se va desfășura în anul 2023 pe Canalul Bega și pe malurile acestuia. În zona Turnului de Apă din Cartierul Iosefin, vor avea loc, pe 5 octombrie, concertele susținute de Peter Sarossi – Azzara (România și UK), și Tonebruket (Suedia).

Pe un ponton montat în dreptul Restaurantului Vaporul, pe 6 octombrie, vor cânta Grupul VanDerCris, Petre Ionutescu și Nils Petter Molvaer (Norvegia). La Biserica Noul Mileniu va avea loc ediția a VIII-a a Timișoara Jazz Awards, pe 8 octombrie, un eveniment în cadrul căruia vor fi premiați artiști timișoreni de jazz cu rezultate remarcabile în ultimul an.

La Centrul Reformat Noul Mileniu, vor cânta, între 5-8 octombrie, Paolo Fresu Devils Quartet (IT), Pawel Kaczmarczick Trio (POL), Rugero Robin Cvinto (IT), Airelle Besson Trio (FR, GER), Yuri Daniel Quartet (POR), Nils Peter Molvaer (NO) și alți invitați.

În perioada festivalului, se va desfășura și o expoziție cu vederi din Timișoara cu tema Canalul Bega în diferite ipostaze, perioade istorice, autori, dar și lansări de carte, de CD-uri, viniluri, precum și un târg de discuri.

Alte evenimente

Descoperă tot programul