Program
oct.

7

15:00
oct.

8

12:00
  • Spectacol

Școala de circ

Casa cu iederă
Bd. Corneliu Coposu, nr. 5
Co-organizatori
Muzicon.hub, Școala de Circ
Program
Sâmbătă, 15:00-17:00
Duminică, 10:00-12:00
Acces gratuit

Școala de Circ din Timișoara este un proiect inovator care promovează circul contemporan ca expresie artistică, circul ca metodă de educație non-formală, bazată pe pedagogie creativ-activă, o modalitate de a explora și exprima creativitatea, fiind deschis tuturor. Participanții sunt invitați să își depășească limitele participând la ateliere de circ inedite, de la jonglerie, acrobație, la echilibristică și trapez. Obiectivul principal este dezvoltarea armonioasă a participanților.

Astfel, în perioada 7-8 octombrie 2023, Școala de Circ propune iubitorilor de circ și care își doresc să deslușească tainele circului și să pătrundă în lumea fascinantă a iluziilor care fac posibile poveștile pot participa la ateliere de inițiere în artele circului, cu participare deschisă.

Ateliere de inițiere și un atelier de funambulism se vor desfășura sâmbătă, 7 octombrie, între orele 15,00-17,00. Pentru atelierul de funambulism, vârsta participanților trebuie să fie peste 12 ani.

Duminică, 8 octombrie, între orele 10,00-11,00, Școala de Circ propune un spectacol de circ contemporan Cu.cu.ieri. Spectacolul este pentru toate vârstele. Tot duminică, între orele 11,00-12,00, Școala de Circ propune ateliere de inițiere în artele circului, cu participare deschisă.

Finanțat de Municipiul Timișoara prin Centrul de Proiecte Timișoara

Alte evenimente

Descoperă tot programul