Program
oct.

8

19:00
oct.

8

20:15
  • Concert

Domino

Uszoda
Parcul Central
Program
Duminică, 19:00-20:15
Acces gratuit

Domino reușește să fie o trupă unică datorită combinației de instrumente folosite – țambal, chitară bas, chitară electrică, synth-uri și tobe, a prezenței scenice și a felului în care își surprinde publicul de fiecare dată. Muzica lor se încadrează în categoria rock-ului alternativ însă are foarte multe influențe, mai ales din folclorul românesc, ceea ce face ca stilul lor să fie și mai greu de definit.

Catalogați, încă de la debut, drept unul dintre cele mai îndrăznețe proiecte muzicale din ultima perioadă în România, Domino au debutat live în ianuarie 2013, la Viena, reprezentând România la Târgul Internațional de Turism. De atunci, trupa a mai urcat pe scenele multor festivaluri din țară precum Electric Castle, Peninsula, InTransylvania, Rocanotherworld, Padina Fest, Peninsula, TIFF, Focus Festival, Creative Fest, Etnorama,  Colors of Cluj și multe altele.

După lansarea primului material discografic intitulat Fuga Lolelor – EP.1,  lansat în anul 2017, trupa a luat o nouă direcție, reinventându-se prin noua formulă a trupei, aducând pe piața muzicală alternativă din România un nou sound inovativ. La finalul acestui an, Domino va lansa următorul material discografic intitulat Haida – Fuga Lolelor – EP.2.

Acest eveniment face parte din Celebrarea orașului (6-8 octombrie 2023), program organizat de Centrul de Proiecte al Municipiului Timișoara.

Alte evenimente

Descoperă tot programul