A doua ediție se desfășoară între 16-18 august 2024.
Află mai multe
Program
oct.

8

16:00
oct.

8

19:30
  • Spectacol

Flight Cirkus Jam

Podul de Fier (Iosefin)
Str. Andrei Mureșanu, nr. 2
Organizator
Fundația Flight
Program
Duminică, 16:00-19:30
Acces graatuit

Flight Hidden Treasures unește Timișoara de Veszprem, Capitalele Europene ale Culturii în 2023, printr-un program complex de show-uri stradale.

Vino pe Podul de Fier din Iosefin, în 8 octombrie de la ora 16:00 să râdem, să ne bucurăm și să celebrăm orașul!

Va fi ca în povești: pământ, apă, aer, foc, toate elementele primordiale vor fi prezente, în spectacolele interactive ale artiștilor maghiari.

De la ora 16:00 & 18:00, 3 animatori vor face diverse jonglerii demonstrative, respectiv un show de tip aerial silk și slackline și vor învăța mai apoi publicul cum să utilizeze aceste elemente suspendate.

De la ora 17:00, STEAM ON – STEAM PUNK STREET SHOW (25 de min)
Publicul va fi martorul călătoriei celor 3 artiști, prin labirintul nesfârșit al spațiului și timpului pe velocipedul lor alimentat cu abur. Bucuria și dragostea au dispărut de mult din lumea lor, așa că decid să adune ce a mai rămas, din fericire, acolo. Sunt hotărâți să facă oamenii să râdă și să aplaude oriunde ar merge, pentru că doar așa pot salva lumea.

De la ora 19:00, FLYING EMBER – FIRESHOW CU HANG (30min)
Spectacolul de foc teatral al celor de la Flying Embers va uimi prin jocul magic cu focul. Flăcări uriașe, pirotehnică, jonglerii impresionante și elemente acrobatice, toate vor fi prezente în show-ul artiștilor maghiari. Atât coregrafiile, cât și designul spetacolului și muzica au fost create de cei trei interpreți.

Proiectul face parte din Programul cultural național „Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023” și este finanțat prin programul Inside Timișoara 2023, derulat de Centrul de Proiecte al Municipiului Timișoara, cu sume alocate de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Culturii.

Alte evenimente

Descoperă tot programul