Program
oct.

7

19:00
oct.

7

22:00
  • Concert
  • Spectacol

FABRICULTURA Sunset Session, Ediția 1

Teatrul Basca, MYAH
Piața Traian 5
Program
Sâmbătă, 19:00-22:00
Acces gratuit

FABRICULTURA Sunset Sessions propune un nou concept de eveniment, în care publicul are ocazia să descopere scena muzicală locală într-o ambianță caldă și relaxantă, ce invită la deconectare de la cotidian și reconectare la actul artistic, socializare și coeziune socială.

FABRICULTURA Sunset Sessions reprezintă o serie de sesiuni muzicale live care au ca scop regenerarea urbană a cartierului Fabric prin intervenții artistice.

Sesiunile cu caracter recurent vor permite coagularea unei comunități locale în jurul unui interes comun, promovarea și susținerea artișilor locali, dar și realizarea unei arhive audio-vizuale de înaltă calitate. care va fi disponibilă publicului larg în mediul online.

Evenimentul de lansare va cuprinde acțiunea principală – concertul de muzică live cu artista timișoreană Andra Kara și mai multe acțiuni secundare care au ca scop atragerea unui număr cât mai mare de participanți în vederea popularizării conceptului și locației.

Astfel, concertul se va desfășura în spațiul multi-funcțional MYAH din Piața Traian nr. 5 (Palatul Minerva), pe parcursul serii, cu o durată de aproximativ două ore.

În partea opusă a Pieței Traian, concertul va fi transmis prin live streaming, doar video, pe un ecran LED. Trecătorii vor putea găsi pe ecran un indiciu care să îi redirecționeze spre următoarea locație, cafeneaua AMPM unde va avea loc tot o transmisie live a concertului, de data aceasta doar audio. De aici, publicul este direcționat tot prin indicii către Teatrul Basca, unde o trupa de dansatori va performa pe aceeași transmisie live.

Iar în final, ultimul indiciu va duce spectatorii către locația-sursă, unde vor putea vedea live prestația atât din interior, cât și din exteriorul spațiului prin geamurile mari tip vitrină ale locației.

 

Alte evenimente

Descoperă tot programul